“Frumoasa si Bestia” la Transilvania Tattoo Expo

Emilio Gonzalez impreuna cu America se afla la ce-a de-a doua vizita in cadrul Transilvania Tattoo Expo, insa aparitia lor este la fel de spectaculoasa precum prima. Emilio provine din Caracas, Venezuela si este cea mai reprezentativa persoana din lumea modificarilor corporale.

Este recunoscut pe plan mondial datorita numeroaselor inovatii pe care le-a adus industriei body-modification si body-piercing si este o personalitate familiara in cadrul numeroaselor conventii de tatuaje la care a participat.

Venezueleanul in varsta de 39 de ani este specializat in proceduri medicale precum despicarea limbii, transformarea urechilor, introducerea a implanturi extreme si indepartarea mameloanelor si este considerat ca fiind unul dintre cei mai radicali artisti care profeseaza in aceasta bransa. Emilio va sustine cate un spectacol de suspensie in fiecare seara a conventiei alaturi de America. Originara din Venezuela, superba latina este una dintre cele mai frumoase si apreciate modele din lumea modificarilor corporale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *