Red Skull ajunge la Sibiu

Henry Rodriguez, cunoscut mai degraba sub denumirea de Red Skull este venezuelean care a inceput procedurile estetice la varsta de 30 de ani cu acordul familiei sale, iar acum la varsta de 37 de ani a petrecut peste 130 de ore in salile de operatie pentru a se transforma in ”eroul” sau din copilarie si anume raufacatorul Red Skull, un lider nazist si inamicul Capitanului America.

Acesta a fost supus multor teste fizice si psihologice inainte ca procedurile estetice sa fie efectuate chiar de catre bunul sau prieten, Emilio Gonzalez. Red Skull si-a tatuat ochii negrii, si-a introdus implanturi in mai multe zone ale fetei, si-a taiat o parte din nas si urechile si a continuat prin a isi tatua fata in rosu si negru.

Henry va fi alaturi de Emilio in cadrul spectacolelor lui de Suspensie care vor avea loc in fiecare seara a conventiei si va fi acompaniat de catre exotica dansatoare din Venezuela, Venus Afrodita. Tanara fosta model profeseaza ca dansatoare si urmeaza sa vina la Sibiu pentru a va cuceri printr-un show incendiar la Transilvania Tattoo Expo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *