Transilvania Tattoo Expo, editia 2017

Transilvania Tattoo Expo se afla la a IX-a editie si va avea loc in perioada 26-28 mai a.c., la Casa Armatei din Sibiu. Nu mai putin de 50 de tatuatori din Statele Unite ale Americii, Spania, Mexic, Danemarca si alte tari vor participa anul acesta in cadrul conventiei, iar printre marii artisti participanti se numara Robert Hernandez, Iker ”Don Fat” Ruiz, Liorcifer, Benjamin Moss, Maximo Lutz, Victor Policheri si multi altii.

„Totusi, una din vedetele acestei editii este chiar invitatul nostru special, si anume Yall Quiñones, portoricanul cunoscut si sub numele de Yallzee, care este un colectionar de tatuaje cunoscut in intreaga lume”, spune Ovidiu Popartan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

Nici anul acesta nu vor disparea din peisaj motocicletele customizate si cele de epoca, pe parcursul celor trei zile de conventie publicul putand admira o serie de modele create de catre constructori romani si straini. Pe langa expozitia de motociclete, vor mai avea loc expozitii de pictura, grafica si seminarii de tatuaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *