Trupa DOMINO concerteaza in sprijinul proiectului “Apa pentru sanatate – Spitalul Copiilor – Luther”

Membrii trupei DOMINO – Romulus Cipariu, Sebastian Marcovici, Valentin Oancea si Medve Sandor – vor incanta, cu talentul lor original, publicul sibian, in seara zilei de 21 mai, de “Constantin si Elena”, contribuind astfel la strangerea de fonduri pentru proiect.

Trupa DOMINO va sustine un concert la Sibiu in sprijinul proiectului “Apa pentru sanatate – Spitalul Copiilor – Luther” initiat de Fundatia Polisano. Evenimentul va avea loc duminica, 21 mai 2017, ora 19:00, la Teatrul GONG. Intrarea publicului se face pe baza unei donatii, suma minima sugerata fiind de 20 de lei / persoana.

Fundatia Polisano invita toti sibienii, dar nu numai, care doresc sa se implice in sanatatea comunitatii lor, sa se alature acestei cauze, sustinand unul dintre alergatorii inscrisi in proiectul “Apa pentru Sanatate – Spitalul Copiilor – Luther”.

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi consultand link-ul: http://maratonsibiu.ro/apa-pentru-sanatate-spitalul-copiilor-6916/ sau accesand pagina de Facebook a Fundatiei Polisano.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *