Medieseanca premiata la Concursul National de Fotografie cu telefonul mobil

Medieseanca Lucia Caragiov, eleva la Liceul Tehnologic “Scoala Nationala de Gaz”, a castigat locul trei la Concursul National de Fotografie cu telefonul mobil, “InstantAdolescenta”. Printre finalisti, s-a mai aflat si Evelyn Todoran, de la Liceul Teoretic ,,Axente Sever” Medias.

Fotografie Lucia Caraciov

Marti, 9 mai 2017, ora 16:00, la Palatul Sutu-Muzeul Municipiului Bucuresti, a avut loc, in cadrul celei de-a XX-a editii a Festivalului ”Ziua Adolescentilor. Saptamana Adolescentilor”, vernisajul ”InstantAdolescenta” – cele mai bune fotografii digitale realizate de adolescenti cu telefonul mobil. Fotografiile au fost selectate si premiate de un juriu format din artistul vizual Mihai Zgondoiu, fotograful Adi Bulboaca si scriitorul Dan Mircea Cipariu. Lucrarile selectate au fost prezentate sub forma de printuri de mari dimensiuni la Palatul Sutu-Muzeul Municipiului Bucuresti (gardul acestei institutii a fost transformat in simeze de spatiu public).

”Treceam prin aceasta zona, iar lucrarile expuse mi-au atras atentia. Mi se pare foarte buna ideea de a organiza o astfel de expozitie. Si eu fac fotografii cu telefonul si cred ca noi cu totii facem, dar fotografiile pe care le vad expuse sunt intr-adevar speciale. Voi mai exersa si eu si, poate data viitoare, voi fi printre participanti. Preferata mea este fotografia realizata de Lucia-Alexandra Caragiov, in varsta de 15 ani, de la Liceul Tehnologic “Scoala Nationala de Gaz” Medias. Felicitari, Alexandra!”, spune Maria Vasile (16 ani), o vizitatoare a expozitiei.
Expozitia va putea fi admirata si la Noaptea Muzeelor 2017, ce va avea loc sambata, 20 mai 2017. Lucrarile selectate au fost expuse si pe platforma on-line ziua-a.ro/instantadolescenta/

Fotografie Todoran Evelyn Teodora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *