Adrian Eftimie mixeaza deseara la Medias

In aceasta seara cunoscului DJ Adrian Eftimie mixeaza la Medias. Incepand cu ora 22:00, iubitorii muzicii electronice sunt asteptati la Joben Club and Lounge.

Adrian Eftimie s-a nascut in Bucuresti pe 17 mai 1978. In 1991, impreuna cu cel mai bun prieten al lui construieste primul post de radio pirat din Romania, trei ani mai tarziu descopera radioul in adevaratul sens al cuvantului si apare in grila de programe a primului post de radio independent, Uniplus.

Anii trec si apare atractia pentru productia de spoturi publicitare si promo-uri! In acelasi timp cu activitatea de radio in 1993 descopera Technics-ul MKII si pitch control-ul in Disco Club Le Baron din Bucuresti unde ramane ca rezident pana in 1995 cand discoteca este inchisa! Isi continua activitatea de dj in Disco Club Music Factory, urmeaza la scurt timp Vox Maris, Caf Cinema, Karma, Sing-Sing, etc.

In 1997, simtind nevoia de schimbare, descopera Radio 21 Bucuresti unde activeaza ca prezentator-producator pana in 2000, cand se hotaraste sa lase balta activitatea de radio in schimbul Disco Paparazzi Olimp, la scurt timp are placerea sa fie guest dj la deschiderea Clubului Space unde ramane ca rezident pana in 2001, simtind tot timpul nevoia de ceva nou, ajunge la Radio Star Bucuresti.

In prezent activeaza la Radio KissFM ca dj-producer. Printre altele in 2004 a facut galagie in Cuando Club, Club Maxx, Kudos Beach Mamaia, Club XXI Mamaia, Cuando Republic Mamaia si din septembrie este unul din rezidentii Kristal Glam Club Bucuresti.

Prefera stiluri ca Progressive House, Tech House, Tribal, Funky, Groove si mai nou recunoaste ca este fascinat de Break-Beat. Printre preferatii sai se numara David Morales, Scumfrog, Lemon 8, Nic Fanciulli, James Zabiela. Printre altii a mixat in warmup la David Morales, Scumfrog, Dj San, Bobby Dambrosio, Nick Bridges, ATB, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *