Trupa Republic canta la festivalul Vándorcsizma

Formatia Republic din Ungaria este invitata mediesenilor la festivalul Vándorcsizma. Trupa de rock a fost infiintata la Budapesta, in anul 1990, si pana in momentul de fata are lansate 29 de albume.

Asociatia Tinerilor Maghiari din Medias, in colaborare cu Primaria Medias si Formatia de dansuri populare maghiare Gyöngyvirág, organizeaza cea de-a 15-a editie a Festivalului Vándorcsizma, in 20 mai 2017.

La fel ca in anii precedenti, evenimentul se va desfasura in Parcul Greweln, unde organizatorii ii asteapta cu un program complex pe cei interesati. Activitatile acestei editii a festivalului sunt organizate in asa fel incat oricine sa isi gaseasca locul.

Printre acestea, amintim faptul ca pe tot parcursul festivalului va avea loc un targ de produse traditionale, activitati pentru copii, prezentare de iurta (corturi si pavilion), tir cu arcul, prezentarea vietii din sec. al X-lea.

Pasionatii de gastronomie se pot bucura de concursul de gatit gulas, iar doritorii se pot inscrie cu echipe de 3-6 persoane, pana in 10 mai 2017, la Casa Millennium. Dupa spectacolele de dansuri populare ale formatiilor venite din diferite judete si chiar din strainatate, participantii se pot bucura si anul acesta de concertul Republic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *