Concert cameral “Doulce Memoire”

Stagiunea de vara “Orgelsommer 2017” a Bisericii Evanghelice Sf. Margareta Medias va invita la Concertul “Les Pays Bas” – cantece din Olanda. Concertul este sustinut de corul de camera “DOULCE MEMOIRE”, in 27 aprilie a.c., de la ora 18:00, la Biserica Sf. Margareta. Intrarea este libera.

In program: piese corale franco-flamande si olandeze din secolele XVI-XX, compuse de Adriaan Willaert, Andreas Pevernage, Jan Pieterszoon Sweelinck, Alphons Diepenbrock, Hendrik Andriessen, Albert de Klerk, Jurriaan Andriessen, Ton de Leeuw, Daan Manneke si cantece populare romanesti.

Doulce Memoire este un cor de camera din Haarlem (Olanda), care a luat ființa in anul 1972 si are in componența 25 membri, sub conducerea dirijorului Felix van den Hombergh. Ansamblul vocal se afla, la finalul lunii aprilie, intr-un turneu in Romania, intitulat “Les Pays Bas: de la Sweelinck la Manneke”, turneu care va mai cuprinde concerte la Valea Verde / Cund (26 aprilie) si Biserica Neagra / Brasov (28 aprilie, ora 19:00).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *