Mediesenii au donat aseara peste 1000 lei

Aseara cu ocazia evenimentului “Daruim prin cantec, pentru ca ne pasa!” Crucea Rosie subfilila Medias a primit o donatie de peste 1000 lei.

“Asa cum stiti, aseara a avut loc spectacolul folk- caritabil intitulat: “Daruim prin cantec, pentru ca ne pasa!”, nascut la ideea voluntarei noastre, Krista. A fost mai mult ca perfect. O mana de oameni care au dorit a veni in sprijinul nostru cumva, acum in prag de sarbatori, au cantat si ne-au incantat cu felul lor de a fi, de a face sa te simti bine in preajma lor. O mana de oameni care au stiut sa asculte ceea ce s-a cantat, o mana de oameni faini. In urma evenimentului, s-a strans suma de 1110 lei, care vor fi folositi pentru a cumpara alimente, produse de igiena si alte lucruri necesare, beneficiarilor si altor familii nevoiase.

Multumim tuturor artistilor care si-au rupt trei ore din timpul lor, pentru a fi alaturi de noi, Grupul Motto Medias, Feri Teglas, Geo Luca, Horia (cu sonorizarea ), si nu in ultimul rand Krista noastra Ikstar Krista Lurtz . Multumim celor prezenti, multumim Traube Hotel & Restaurant pentru gazduire”, au postat pe facebook cei de la Crucea Rosie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *