Selectie de proiecte street art

Sibiu International Street ART Festival demareaza etapa de inscriere de proiecte street art pentru editia a III-a, desfasurata in perioada 3-9 iulie 2017. Primele 10 lucrari selectate se vor realiza pe zidurile sau in curtile unor scoli din Sibiu si vor completa primul Tur de Arta Stradala din Romania.

Avand si in acest an misiunea de a revitaliza orasul prin arta, festivalul isi propune sa devina pentru artisti o platforma de exprimare creativa in spatiul urban. Acestia isi pot inscrie lucrarile pana la 30 aprilie 2017, indiferent de tipul de arta – picturi murale, instalatii, sculpturi, performance-uri – , iar cele selectate in urma jurizarii vor fi implementate sau expuse in locatiile disponibile stabilite de Primaria orasului Sibiu.

„Proiectele trebuie sa se incadreze in tema editiei – „ A,B,Z / 1,2,9 / ,, ” – care isi propune sa inspire artistii, nu sa ii limiteze in actul artistic. Tema invita la explorarea universului incomensurabil si face trimitere la elementele comunicarii si relationarii – de la clasicele litere si cifre, pana la mai actualele emoticoane” – mentioneaza Florina Vlad, art director Sibiu International Street ART Festival.

Inscrierile se fac la adresa opencall@streetartfestival.ro, iar regulile si criteriile de selectie pot fi gasite pe site-ul oficial – www.streetartfestival.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *