Mihai Neghirla: Indie rock, modeling si web design

Mihai Neghirla apare in videoclipul unui trupe italiene de indie rock. Medieseanul, care a colaborat cu Vogue, Armani, Gucci sau Prada, este acum personajul principal din videoclipul melodiei “Lazarus”, al formatiei WYNS.

Trupa si-a lansat, pe 27 martie a.c., albumul “Life Happens”, promovat prin intermediul videoclipului. De curand, Mihai a fost la Londra, unde a lucrat pentru Tom Ford, apare in reclama Hennessy X.O, realizata de regizorul Nicolas Winding Refin (care a regizat filmele “Drive” (Ryan Gosling) si “Bronson”), si a aparut in revista ELLE Italy, ELLE fiind cea mai vanduta revista de moda, frumusete si lifestyle adresata femeilor din intreaga lume, contine informatii referitoare la frumusete, moda si vedete.

Mihai Neghirla a inceput sa lucreze in lume modei din anul 2005 si a colaborat cu multe branduri internationale, cum ar fi: Vogue, GQ, Armani, Cavalli, Prada, Gucci, Ermenegildo Zegna, G-star, Vivien Westwood, Fay, Campari, Nescafe, Tom Ford sau Rocco Barocco. Momentan, Mihai locuieste la Milano, unde, pe langa modeling, colaboreaza cu un studio foto, face web design si voluntariat pe ambulanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *