Planteaza un copac in zona Brasoveana

Primaria Municipiului Medias, in parteneriat cu Asociatia ”Crestem Romania Impreuna”, desfasoara, in data de 1 aprilie 2017, o actiune de plantare de puieti forestieri in zona Brasoveana. „Dorim ca prin aceasta actiune sa atragem un numar cat mai mare de voluntari, cu scopul de a constientiza rolul pe care comunitatea trebuie sa-l aiba in protectia si recrearea mediului”, spun organizatorii.

Zona Brasoveana se afla vis-a-vis de Elesteu, la aproximativ 200-300 de metri din drum. Daca fiecare dintre noi plantam un copac in aceasta zi, pe viitor vom respira un aer mai curat. Mediesenii care doresc sa se implice sunt asteptati, incepand cu ora 9.00, in fata Primariei Medias, de unde va avea loc plecarea spre zona de plantare a puietilor oferiti de catre Ocolul Silvic Medias, transportul fiind asigurat de catre municipalitate.

Pentru informatii si inscrieri, va rugam sa folositi adresa de e-mail a primariei: primaria@primariamedias.ro. De asemenea, in masura in care este posibil, va rugam sa aveti la dumneavoastra unelte necesare actiunii de plantare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *