Natur House Medias

Traim intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna si stresul parca a devenit ceva cotidian. In jungla asta care ne inconjoara sunt momente in care pur si simplu uitam de noi. Ne pierdem in amanunte si scapam ce este mai important si anume sa avem grija de sanatatea noastra.

Fiecare lucru minor pe care il ignoram poate avea un efect major asupra corpului nostru. Degeaba stai in fata televizorului si te indopi cu fast food, iar pe micul ecran se deruleaza reclama de interes public ”Pentru o viata sanatoasa, faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi”! Totul este la indemana ta, doar trebuie sa faci tu primul pas. Pe langa minutele zilnice de sport, iti recomand si o vizita la un nutritionist.

La noi in oras exista centrul de nutritie Natur House Medias. Iti poti face o programare prin intermediul formularului de pe site, dupa care le faci o vizita la sediul din strada I.G. Duca, nr. 8 (este pe CORSO). Am un prieten care a slabit aproape 10 kg dupa un program derulat impreuna cu cei de la Natur House Medias. Acestia l-au facut sa inteleaga ca mancarea este doar o parte a ecuatiei obtinerii si mentinerii greutatii sanatoase. Obiceiurile sanatoase, alegerea alimentelor corecte reprezinta cheia unui succes real si de durata.

Atentie mare! Metoda Natur House nu e o dieta. Cu planurile alimentare echilibrate puse la punct de expertii Natur House si cu ajutorul experientei de peste 20 de ani in domeniul nutritiei si dieteticii, o sa ajungi sa ai o greutate corporala normala si, ce este mai important, “sa te simti tu bine in pielea ta”.

Programul celor de la Natur House Medias este de luni pana vineri, intre orele 9 si 17, iar in weekend faci miscare si sa pui in aplicare cele invatate, in timpul saptamanii, de la expertii in nutritie si reeducare alimentara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *