Cinci ani de “Calator in lume”

“Calator in lume”, eveniment initiat de catre Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu, implineste luna aceasta 5 ani de la prima intalnire a pasionatilor de calatorii. Aniversarea va avea loc joi, 16 martie a.c.,  la Cafe Wien (Pta. Huet nr. 4) si il va aduce la Sibiu pe vicepresedintele Asociatiei Ghizilor Profesionisti din Delta Dunarii, Ionut Calin.

Ca o noutate, prezentarea va fi sustinuta si in fata elevilor Colegiului National Octavian Goga din Sibiu, specializarea stiintele-naturii, vineri, 17 martie de la ora 11:00.

“Fiind o aniversare importanta pentru noi, am decis ca de aceasta data sa scoatem in evidenta probabil cel mai important obiectiv turistic romanesc, unul de o importanta internationala, o minunatie a naturii pe care multa lume a ignorat-o pana acum. Daca in cei 5 ani de “Calator in lune” am adus la Sibiu culturi si civilizatii indepartate de noi, joi vom arata o Delta Dunarii asa cum putini oameni o cunosc, vazuta prin ochii unui om nascut si crescut in acest mirific teritoriu”, spune Tudor St. Popa, presedintele Asociatiei pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *