Tudor Turcu a lansat piesa “Venin” (audio)

Medieseanul Tudor Turcu si-a lansat luni, 6 martie a.c., o noua piesa. Dupa participarea la selectia nationala Eurovision 2017, cu doua piese, Tudor vine acum cu o melodie in limba romana, intitulata “Venin”. Muzica a fost compusa de Tascau Marian Bogdan, Tiganus Alin Cristian si Tudor Turcu, iar versurile sunt scrise de Tanasoiu Liviu Marius.

De orchestratie s-au ocupat Tiganus Alin Cristian si Bancila Tiberiu Constantin in studiourile Code Production. De artwork s-au ocupat cei de la Follow Design. Piesa este semnata de label-ul Code Production.

“Pe Bogdan l-am cunoscut imediat dupa castigarea X Factor. Acela a fost momentul cand cei mai renumiti compozitori romani au intrat in legatura cu mine. Dupa 3 ani, l-am reintalnit pe Bogdan la studioul lui, Code Production, si mi-a dat sa ascult un ghid. Era exact ce simteam in momentul acela…si anume venin. Un venin dulce amar pentru ca asa se intampla in viata multor familii,cupluri. O melodie creata in urma a ceea ce vedeam zilnic in jurul meu. E o melodie care mi-a venit “manusa” sa il citez pe prietenul Mihai Trastariu. Imi place sa cred ca aceasta piesa ajunge la inima tuturor celor care iubesc,sufera, spera si isi traiesc viata “fara limite”. Sunt mandru sa revin in casa fanilor imediat dupa participarea mea la Eurovision si, de ce nu, si pe radiourile nationale si internationale.” a spus Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *