Toaletarea arborilor de pe domeniul public

Primaria Municipiului Medias prin Directia de Administrare a Domeniului Public, executa toaletari ale arborilor si arbustilor de pe domeniul public al municipiului Medias.

Toaletarea arborilor si arbustilor ornamentali amplasati pe domeniul public se face doar pe baza unei cereri, insotita de tabel nominal cu semnaturi ale locatarilor care solicita acest lucru. Cererile vor fi analizate si rezolvate in ordinea primirii. In cazul in care toaletarea nu se poate efectua pana in luna aprilie, aceasta se va efectua la sfarsitul perioadei de vegetatie, respectiv din luna noiembrie. „Mentionam ca nu se vor efectua toaletari ale arborilor in perioada de vegetatie decat in situatii exceptionale”, spune administratia locala.

Niciun comentariu


  1. Asa zisa toaletare a arborilor si arbustilor ornamentali amplasati pe domeniul public este o adevarata barbarie si o bataie de joc.care dureaza de ani de zile.
    Vechii batrani sasi ai Mediasului erau adevarati maestrii in acest domeniu, care s-ar oripila sa priveasca Doreii de azi angajati de Primarie.
    Duplicitarii Roman si Thellmann at. co …ar trebuii sa cunoasca ca atributiile in aceasta directie se atribuie sub stricta coordonare a unui inginer horticol sau designer peisagist nu a unor dobitoace habarniste. Rusine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *