Dianthus Medias, partener in cadrul unui proiect multinational

Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus Medias este  partener in cadrul unui proiect multinational. Asociatia comunitara Microregiunea Parcului Narodowego din Polonia a depus spre finantare, in cadrul programului Europa pentru Cetateni, subprogramul Retea de orase, proiectul “Dimensiunile sociale ale sportului”.

Proiectul, realizat prin colaborarea a 39 de organizatii din 15 tari, urmeaza a se desfasura in perioada iulie 2017, iunie 2019. Rezultatele selectiei programului vor fi publicate in urmatoarele luni, iar primul eveniment este programat in luna noiembrie 2017, in Polonia.

“Suntem preocupati de dezvoltarea noastra organizationala si ne bucuram sa putem fi parteneri intr-un proiect complex care promoveaza sportul, ca mijloc de implicare si schimbare sociala. Sunt sigur ca informatiile pe care le vom schimba cu cele 39 de organizatii implicate vor aduce un plus in comunitatea noastra”, spune  Feri Teglas, presedinte ATE Dianthus.

Proiectul cuprinde patru evenimente compuse pe de o parte din workshop-uri, conferinte si seminarii legate de utilizarea sportului in promovarea cetateniei Europene si pe de alta parte de competitii si demonstratii sportive.  Bugetul total al proiectului este de 150.000 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *