Guest post: Mihaela a lu’ Manole

In dimineata incendiului Teodora avea un vis frumos din care a trezit-o un nene. Dumitru a crezut ca vrea sa-l fure cineva din pat. De fapt erau oameni curajosi si saritori care i-au salvat de foc. Casa nu a mai putut fi salvata.

Mihaela si Manole Cozan au 4 copii, Teodora 9 ani, Alexandra 7 ani si gemenii de 4 ani Dumitru si Efrem. Manole a plecat la munca in strainatate, iar Mihaela cu copiii si bunica au ramas acasa. De 4 ani Manole trimite bani ca sa renoveze casa din Medias de pe strada Marasesti, si aproape era gata.

Marti, dimineata devreme, casa a ars. Copiii, mama si bunica au scapat nevatamati, dar casa este distrusa.

Cunoscutii, vecininii, apropiatii au sarit in ajutor si le-au oferit cele necesare cat si o locuita de imprumut pentru a trece preste momentul de criza. Trebuie insa sa-si construiasca casa, din nou.

Mihaela este asistenta la terapie intensiva si ajuta oameni in suferinta, zilnic. Acum ea si familia ei sunt cei incercati. Este o femeie harnica si luptatoare care deja s-a apucat de treaba, dar are nevoie de sprijinul nostru financiar. Contul ei este RO18BRDE330SV13129843300 BRD Medias pe numele Mihaela Cozan, si orice donatie ii va fi de ajutor. Daruind vei dobandi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *