Trupa sibiana DOMINO lanseaza albumul de debut

Vineri, 17 februarie, trupa sibiana DOMINO lanseaza primul sau album. „HAIDA” este prima parte a unei trilogii intitulata „Fuga Lolelor”, iar punctul de baza al intregului proiect muzical este reinterpretarea folclorului romanesc in rock alternativ. La albumul de debut, muzicienii sibieni au lucrat timp de aproape doi ani, adaugand permanent repertoriului piese noi.

Primul EP, “Haida”, reprezinta indemnul trupei catre publicul lor de a intra in “dimensiunea” Domino si a “gusta” din muzica folclorica cum nu a mai facut-o niciodata. EP-ul contine sase piese, printre care si cele doua single-uri “Song for Doina” si “Ai-Ta”, piese deja difuzate pe posturile de radio nationale, Radio Guerrilla, Radio Romania Cultural, Radio Trib, Art7 si multe altele.

Alaturi de noile compozitii, EP-ul de debut are si piese din repertoriul initial precum “Vinul ghiurghiuliu” si “Ciuleandra”. Trupa s-a lansat in anul 2013, la Viena, reprezentand Romania la Targul International de Turism. Componenta initiala s-a largit de curand, iar DOMINO numara acum cinci membri: Sebastian Marcovici – chitara / chitara bass, voce; Romulus Cipariu – tambal, voce; Valentin Oancea – tobe; Medve Sandor – trompeta si Claudiu Urse – sintetizatoare.

Albumul de debut se va lansa unde a inceput totul, la Sibiu, vineri, in 17 februarie, in Clubul Liquid. Concertul este programat sa inceapa la ora 22, iar pretul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Lansarea continua la Bucuresti, in 18 februarie, dupa care trupa va pleca intr-un mini-turneu international, in Polonia, la Olsztyn, Cracovia si Varsovia, in Franta la Snow Fest – Les 2 Alpes, urmand sa revina in tara pentru concerte la Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov, Oradea, Craiova si Bacau. Albumul de debut este lansat ca urmare a unei colaborari cu studiourile Phonon Sound, Greenville Music si Unda Record Studio, calitatea inregistrarilor fiind impecabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *