Retrospectiva medieseana 2016: Tinerii maghiari din Medias

Anul 2016 a fost unul bogat in evenimente, proiecte si programe organizate de asociatia tinerilor maghiari din Medias, care au cuprins mare parte a judetului Sibiu. Evenimentele asociatiei au fost organizate cu ajutorul partenerilor si al proiectelor cu finantare nerambursabila, elaborate de catre membrii acesteia.

In organizarea fiecarui eveniment in parte, tabere, conferinte, festivaluri, petreceri, comemorari si evenimente caritabile, sta o echipa de tineri pregatiti si capabili de a depune eforturi vizibile pentru a crea un an cat mai bogat in evenimente.

„Pe aceasta cale, dorim sa le multumim voluntarilor, partenerilor si sponsorilor pentru sprijinul si ajutorul oferit Uniunii Tineretului Democrat Maghiar din Medias printr-un raport ce contine activitatea noastra anuala pe 2016. Scopul ONG-ului este acela de a consolida comunitatea maghiara din judetul Sibiu, de a reprezenta tinerii maghiari din judet, de a pastra cultura, limba materna si de a stimula participarea in viata comunitatii locale a acestora”, spun conducatorii organizatiei mediesene.

Detalii despre toate evenimentele desfasurate in anul 2016, gasesti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *