Mircea Bulboaca, ambasador al Sibiului

Omul de afaceri Mircea Bulboaca a primit aseara titlul de Ambasador al Sibiului. Distinctia, oferita de Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS), a fost inmanata omului de afaceri de catre primarul Sibiului, Astrid Fodor, intr-o gala organizata in incinta Primariei Municipiului Sibiu.

Foto credit: Silvana Armat

Presedintele AIOS, Tudor St. Popa, a amintit de aportul adus in societatea sibiana de catre grupul de firme Con-A si a subliniat necesitatea aprecierii eforturilor unor oameni de afaceri care sunt atenti la activitatile cetatii.

”Multi oameni au venit si mi-au spus ca am luat o decizie buna in acest an cu titlul de ambasador al Sibiului, pentru ca sunt zeci de evenimente sustinute anual de catre Unimat, firma ce face parte din Grupul Con-A, de exemplu. Aceasta sustinere arata faptul ca mediul de afaceri insemna si implicare in societate si, pentru asta, domnului Mircea Bulboaca, Ambasadorul Sibiului in 2016, ii multumim si cred ca sunt in asentimentul tuturor celor care au venit in aceasta seara la aceasta Gala”, a spus Tudor Popa.

Foto credit: Silvana Armat

”Este o seara importanta pentru mine, este o onoare cu totul neasteptata, este o surpriza, sunt chiar foarte emotionat, nu ma asteptam la o asemenea distinctie si apreciere a comunitatii sibiene. Consider ca nu as merita aceasta inalta apreciere de Ambasador al Sibiului, dar activitatea companiilor din Grupul Con-A cred ca o merita si cred ca sunt niste ambasadori ai orasului nostru”, spune Mircea Bulboaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *