Interventii ale pompierilor sibieni la temperaturi extreme

Echipajele de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”’Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu au intervenit, in ultimele 24 de ore, pentru stingerea a trei incendii izbucnite la locuinte cetatenesti, pentru salvarea a doua pasari si a unui animal, dar si pentru transportarea apei menajere la un camin de batrani.

Pompieri

De asemenea, tot in aceasta perioada, 28 de persoane au fost asistate medical de catre pompierii care incadreaza echipajele de prim-ajutor medical, iar alte sase persoane au fost asistate medical de catre echipajele SMURD din cadrul serviciilor publice voluntare ale localitatilor Copsa Mica, Ocna Sibiului si Dumbraveni.

Cele trei incendii au izbucnit la o baraca din lemn, in localitatea Copsa Mica, si la acoperisurile a doua locuinte din localitatile Boian si Saliste. Pentru stingerea incendiilor si inlaturarea riscului de extindere, pompierii sibieni au intervenit la temperaturi extreme, de -29 grade C, cu ajutorul autospecialelor si mijloacelor de interventie din dotare.

Tot in aceasta perioada, pompierii sibieni au intervenit pentru salvarea a doua rate, ramase blocate in apa inghetata a raului Cibin, a unui caine ramas blocat intr-un grilaj al unui gard, in municipiul Medias, dar si pentru aprovizionarea cu apa menajera a unui camin de batrani, din localitatea Merghindeal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *