Arena Platos Paltinis: Weekend pentru familii

Ultimul weekend al varfului de sezon in complexul de ski si snowboard Arena Platos Paltinis este dedicat in totalitate familiilor. Sambata si duminica, cei mici, dar si cei mari se vor intrece atat pe sanii, cat si pe schiuri. Primul dintre cele doua concursuri, cel de saniute, va avea loc sambata, 7 ianuarie.

Concursul a ajuns la cea de-a sasea editie si aduna la start in fiecare an tot mai multi concurenti, multi dintre ei veniti chiar si din alte judete. Concurentii vor trece printr-o tura cronometrata de calificari, individuala, iar cei mai buni patru concurenti avanseaza in faza finala. Inscrierea in concurs este gratuita, iar concurentii vor urca in varful partiei cu telescaunul. Casca de protectie, omologata pentru ski sau snowboard, este obligatorie si sunt permise, de asemenea, protectiile de burete pentru coate si genunchi.

Premiile oferite de Decathlon sunt pe masura efortului, un voucher de cumparaturi de 500 de lei pentru locul I, de 300 de lei pentru locul secund si de 200 de lei pentru ultimul concurent de pe podium. Concursul incepe la ora 14.

Duminica, rivalitatea dintre familiile de schiori din zona isi consuma un nou episod. Cea de-a patra editie a acestui concurs incepe la ora 11. Inscrierile se fac in apreski, intre orele 8 si 9:30, iar la ora 10 va avea loc sedinta tehnica la linia de start. Concursul va fi, ca in fiecare an, unul de slalom, iar fiecare familie trebuie sa fie reprezentata de trei membri, doi adulti si un copil sau doi copii si un adult, iar cel putin unul dintre membrii familiei trebuie sa aiba sub 18 ani.

Membrii echipelor vor lua startul succesiv, in ordinea varstei, in doua manse de slalom urias cu fanion dublu. Inscrierea in concurs este gratuita. Locul I este recompensat cu un voucher Decathlon in valoare de 1000 de lei, locul secund cu un voucher de 700 de lei, iar locul III va putea cumpara produse in valoare de 300 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *