Centrul educational si de formare – Hakuna Matata

Recent s-a deschis la Medias centrul educational si de formare – Hakuna Matata, unde atat copiii cat si parintii acestora pot lua parte la programe de dezvoltare si informare.

Activitatea principala vizeaza copiii cu varsta intre 2-6 ani care vor frecventa cursurile in regim de gradinita cu program de la 7:30 – 16:30 zilnic. Acest proiect a luat nastere din dorinta si nevoia unui loc in care parintii sa isi lase copiii cu toata increderea. Unde invatarea sa mearga mana in mana cu atentia pentru dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa.

“Ne dorim prin infiintarea acestui centru educational sa creem o comunitate formata din parinti – copii – personal didactic. Vom realiza programe informative, de formare si de dezvoltare personala atat pentru personalul didactic cat si pentru parinti avand in gand o comunitate de familii iubitoare, in care noi parintii sa fim bine sustinuti pentru a putea intampina nevoile, fricile, sperantele si visurile copiilor nostri. Parintii care au parte de sustinere in acest sens vor deveni in mod natural lideri in familia si comunitatea din care fac parte”, spun reprezentantii centrului din str I.C. Bratianu nr 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *