Proiectia filmului “Ultimul Vis pentru Luna”

Asociatia Culturala “Mediasul nostru” va invita marti, 31 ianuarie 2017, incepand cu ora 18.00, la Casa Gazelor Naturale, la proiectia filmului “Ultimul Vis pentru Luna”. Proiectia filmului va avea loc cu participarea realizatorilor si va fi urmata de o sesiune de intrebari si discutii pe tema filmului. Intrarea este gratuita.

Cea mai recenta productie a Asociatiei Nova Polaris, “Ultimul Vis pentru Luna/The Last Dream for the Moon” este un film independent, de mediu metraj (30min.), de stiinta-fictiune/mister, realizat pe parcursul anului 2016. Din distributie fac parte Teodor Porumb, Paul Bondane si altii. Filmul este scris si regizat de Octavian Repede.

Sinopsis al filmului

„Iulie, 1969. Cursa spatiala pentru explorarea Lunii dintre americani si sovietici isi consuma ultimele momente. Prima fiinta umana urmeaza sa paseasca in scurt timp pe Luna. Dar un incident petrecut in Muntii Carpati si o inregistrare misterioasa, descoperita de prof. Werner, duc povestile despre explorarea Lunii catre noi posibilitati fantastice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *