Punct final in Tabara de inot

A sasea editie a „Taberei de inot” organizata in cadrul proiectului „Europa Minoritatilor” de catre Asociatia Tinerilor Maghiar din Medias, s-a incheiat sambata 23 iulie a.c., intreg proiectul s-a desfasurat in judetul Harghita, in camping-ul din incinta Pensiunii „Napsugár” din Vlahita si a avut 70 de participanti din diferite localitati din judetul Sibiu (Medias, Sibiu, Agnita, seica Mica, Boarta, Copsa Mica, Biertan, Dumbraveni, Smig), respectiv 3 tineri din judetul Harghita.

5

Timp de o saptamana, protagonistii evenimentului au urmat cursuri de inot de 2 sau 3 ori pe zi si au participat la mai multe seminarii si jocuri interactive cum ar fi: twister in natura, seara de dans popular maghiar, inot de seara, frizbi, karaoke si multe altele.

Suntem multumiti de cum au decurs lucrurile in cadrul celui mai mare proiect al asociatiei noastre. Locurile au fost suprasolicitate si acest lucru dovedeste faptul ca tinerii maghiari din judetul Sibiu sunt interesati de proiectele noastre, iar munca pe care noi o depunem nu este in zadar. Speram ca nici de data aceasta nu i-am dezamagit. Pe langa faptul ca participantii au invatat sa inoate sau sa-si perfectioneze inotul, spre deosebire de editiile anterioare, am avut un program foarte diversificat. Le multumim inca o data tuturor pentru efortul depus si partenerilor nostri pentru sprijinul acordat”, a declarat presedintele UTDM Medias, Balázs Botond.

Asociatia Tinerilor Maghiari din Medias multumeste si pe aceasta cale tuturor partenerilor si sponsorilor: Departamentului pentru Relatii Interetnice, Societatii Nationale de Gaze Naturale ROMGAZ S.A. Medias si Fundatiei Bethlen Gábor.

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *