Feeric Fashion Week transforma Sibiul intr-o uriasa pasarela de moda

Dupa doua zile in cetatea Alba Carolina, Feeric Fashion Week se muta la Sibiu pentru sase zile pline de fastsi spectacole impresionante. Cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est programeaza peste 50 de evenimente, prezentari de moda, degustari de vin sau petreceri cu tematici diverse. In fiecare zi de festival sunt programate cate trei prezentari individuale, petreceri si o impresionanta Gala, in 23 iulie, in Piata Mica.
FFD Feeric Venue - Dragos Dumitru
Primul eveniment al saptamanii are loc luni, 18 iulie, la Castelul Jidvei, unde Diana Pavelescu va sustine o ampla prezentare, numita The Heritage, despre cele mai vechi soiuri de vin produse in Romania, despre podgoriile din Podisul Transilvaniei si despre cum se dezvolta si tehnologizeaza aceste podgorii.
Marti, 19 iulie, sirul show-urilor individuale incepe cu o prezentare sustinuta de designerul Mihaela Cirlugea, in prima curte interioara a Palatului Brukenthal din Piata Mare. La ora 14, Bianca Popp, unul dintre designerii prezenti an de an la saptamana modei de la Sibiu, revine cu o noua prezentare complet iesita din tipare.
Noua colectie a designerului mutat la Paris va fi prezentata in cusca leilor din Gradina Zoologica, iar animalele vor avea rolul lor in prezentare. Prima seara de festival se incheie cu o prezentare de costume de baie a brandului parizian Lise Charmel, prezentare ce va avea loc la Versailles by Buonavista, unde va avea loc si prima petrecere din festival, o petrecere pe marginea piscinei. O sa revin si cu alte detalii despre program.

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *