Tabara de inot pentru 80 de copii

Asociatia Tinerilor Maghiari din Medias da startul celei de a VI- a editii a Taberei de Inot, organizata in cadrul proiectului „Europa Minoritatilor” in perioada 17 iulie – 23 iulie a.c.. Aflat la cea de a VI-a editie, proiectul se va desfasura in localitatea Vlahita, Campingul Napsugár din judetul Harghita. Anul acesta tabara are 80 de protagonisti, care vor avea ocazia sa isi insuseasca cel putin una din cele patru stiluri de inot. Programul taberei include ore de inot, jocuri in echipa,  sesiuni cultural-educative, artistice si foc de tabara.

tabara inot_2014

Scopul proiectului a ramas neschimbat fata de editiile precedente, tema principala fiind inotul, dar totodata se pune accentul si pe situatia actuala a tinerilor privind implicarea acestora in viata comunitatii, precum dezvoltarea si diversificarea actiunilor de timp liber si implicit prezentarea unui stil de viata sanatos” a declarat Balázs Botond presedintele asociatiei.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care pun accentul tinerii organizatori este intarirea si dezvoltarea relatiilor dintre tinerii maghiari din judetul Sibiu, mentinerea unei nevoi de comunicare pe care acesti tineri o pot dezvolta in limba materna, si schimbului de experienta dintre ei.

Tabara inot 2014

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *