SENIORNET Copsa Mica –editia a II-a, la final

La sfarsitul saptamanii trecute, la Clubul Seniorilor din Copsa Mica a avut loc festivitatea de incheiere a cursului de utilizare a calculatorului, destinat persoanelor varstnice, SENIORNET 2016 – editia a II-a. Cursul, initiat de Primaria Copsa Mica in parteneriat cu asociatia Sfatului Batranilor, s-a desfasurat in perioada 23 martie – 8 iulie 2016 si a avut 16 cursanti seniori.

SeniorNet 2016 01

Proaspetilor internauti le-au fost inmanate diplome de catre primarul orasului Copsa Mica, Daniel-Tudor Mihalache, care i-a felicitat pentru efortul sustinut pe parcursul cursului. Au primit diplome de voluntariat si cinci elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” care, alaturi de administratorul IT al Primariei, i-au ajutat pe seniori sa deprinda tainele navigarii pe internet.

Timp de trei luni, cei 16 cursanti seniori au invatat: componenta calculatorului, termeni de specialitate IT, s-au familiarizat cu sistemul de operare Windows 7, au trecut apoi la partea de navigare pe internet si au terminat cu crearea si utilizarea unei pagini personale de Facebook.

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *