Doneaza sange si ajungi la UNTOLD

Dupa succesul incredibil pe care campania PAY WITH BLOOD l-a avut anul trecut, in acest an cel mai bun festival din Europa, UNTOLD, reia campania de donare de sange, intr-o varianta mult mai complexa si cu o noua identitate, BLOOD NETWORK. In plus, UNTOLD impreuna cu singura platforma tehnologica de donare de sange din Romania, Si Eu Donez, au pus bazele primei Retele a Donatorilor Benevoli de Sange. Membrii platformei vor fi anuntati prin newsletter sau telefon, daca este nevoie de ei ca sa doneze la centrul din judetul lor. Sistemul poate sa prevada anumite nevoi de sange, pe grupe, arii geografice, in perioade delimitate ale anului.

BloodNewtwork _ UNTOLD2

Campania BLOOD NETWORK debuteaza in data de 7 iulie a.c., si se va desfasura in toate Centrele de Transfuzii din tara pana in 29 iulie. Mai mult decat atat, festivalierii vor putea dona si la caravana mobila din Cluj-Napoca in zilele de 15,16,17 iulie si la Bucuresti in zilele de 18, 19, 20 iulie.  

In acest an, mecanismul este urmatorul: cine doneaza sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez (www.sieudonez.ro) primeste un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, cand pe scena vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto si Faithless.

Festivalierii care doneaza la unul dintre Centrele de Transfuzii din tara si inscriu codul de donator primit pe siteul www.untold.com/#blood-network , primesc o reducere de 150 de lei din pretul final al abonamentului.

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *