Primul volum de memorii al poetului George L. Nimigeanu

A aparut primul volum de memorii al poetului George L. Nimigeanu. Volumul, intitulat “Vamile Napastuirii – Marturii….Marturisiri”, are  430 de pagini si a vazut lumina tiparului zilele trecute cu sprijinul financiar al Directiei pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, din cadrul Primariei Medias, in cadrul colectiei Scriitori Medieseni.

Vamile-Napastuirii

 “Am amanat mereu momentul “trecerii la fapte”, pentru ca nu este usor sa retraiesti intamplarile care ti-au pricinuit atatea necazuri, rupt fiind de locurile de bastina in care te-ai trezit la viata si de atatea altele, care ti s-au intiparit in memorie si in suflet, cum si in felul tau de a vedea lumea si de a actiona. Pentru ca nu este usor sa retraiesti intamplarile care ti-au “schimbat” viata, aruncandu-te in afara normalitatii ei, ruptandu-te, cu brutalitate, de locurile natale si de tihna de zi cu zi.”, spune autorul. Momentan medieseanul  are deja scrise peste 150 de pagini din  volumul al doilea.

In luna noiembrie a anului 2011, George L. Nimigeanu a primit “Premiul pentru memorialistica”, din partea revistei de cultura „Discobolul” si a Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din Romania. George L. Nimigeanu a scris pana acum aproape 30 de volume de poezie.

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *