Balul Liceelor – Music Battle

Vineri, 24 iunie 2016, Consiliul Local al Tinerilor va organiza cea de-a saptea editie a Balului Liceelor. Tema din acest an va gravita in sfera muzicala, titlul acesteia fiind “Music Battle”. Fiecare dintre cele zece perechi participante vor reprezenta un gen muzical, incercand sa inglobeze cat mai bine fiecare detaliu semnificativ, rezultand un spectacol adevarat, care are menirea de a promova diversitatea in cultura muzicala.

balul bobocilor 2016

Spectacolul va avea loc la Sala Traube Medias, incepand cu ora 17:00. Balul propriu-zis se va desfasura la Serabeva Club&Lounge, incepand cu ora 22:00, in aceeasi zi. Prezentatorul balului din acest an este Mircea Bravo, renumit pentru farsele sale promovate in mediul online. Cei care isi vor cumpara bilete la spectacol, dar si la bal si vor participa la ambele evenimente se pot bucura de o reducere de 50% la serviciile pentru categoriile A si B ale Scolii de Soferi Levy Car Medias.

La intrarea la spectacol si la bal biletele vor fi insemnate. Sponsorul principal al balului este Scoala de soferi Levy Car Medias, care, pe langa reducerea de 50% pe care o acorda tuturor participantilor la proiect, ofera doua scolarizari gratuite pentru cei care vor obtine titlul de MISS&MISTER. Bilete se pot gasi in toate liceele din Medias la membrii CLT, dar vor putea fi achizitionate si la intrarea in cele doua spatii de desfasurare a evenimentelor.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *