Competitiile Transylvania Horse Show

Cea de-a sasea editie a Transylvania Horse Show, eveniment ecvestru international, reuneste anul acesta 60 de tineri concurenti, veniti din toata lumea pentru a trai experiente autentic romanesti.
Vor avea loc trei competitii oficiale: Concurs Complet International (CCI*) – Cupa Romaniei la proba completa, categoria Novici si Pre Novici si Concursul International Universitar – Cupa Natiunilor pentru Studenti (AIEC Student Riders Nation Cup – Romania 2016).
THS_2
Concursul International Universitar – Cupa Natiunilor pentru Studenti (AIEC Student Riders Nation Cup – Romania 2016) reuneste 12 echipe formate din 36 de studenti din tari precum S.U.A., Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Suedia, Spania. Aceasta sectiune a evenimentului este organizata in colaborare cu Association Internationale des Etudiants Cavaliers (AIEC), cea mai mare asociatie de acest gen din lume. Participantii vor concura la doua probe: dresaj si sarituri obstacole si vor avea la dispozitie doar cinci minute pentru a se acomoda cu caii, pusi la dispozitia acestora de catre organizator.
THS_1
Concursul Complet International (CCI 1*) este o disciplina de Proba Completa, in care concurenti profesionisti vor avea de parcurs trei probe: dresaj, obstacole si cross-country. Punctul culminant al Concursului Complet International il reprezinta Cross-Country, proba in care concurentii si caii lor vor avea de parcurs, contra cronometru, un traseu dificil, lung de 3.640 metri, cu 28 de obstacole naturale. Concursul este organizat in colaborare cu Federatia Ecvestra Romana (FER) si Federatia Ecvestra Internationala (FEI).

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *