Seminar aromaterapie ”Sanatatea familiei tale”

Echilibrium – Centru de dezvoltare pentru parinti și copii va invita pe medieseni  la cel de-al doilea seminar de aromaterapie ”Sanatatea familiei tale”. Evenimentul este programat sambata, 11 iunie a.c., ora 11, Hotel Traube. Invitatii speciali de la Cluj-Napoca sunt : Monica Mesesean – kinetoterapeut și consultant in aromaterapie, Ioana Jibu, consilier de dezvoltare personala, terapeut si consultant in aromaterapie, si Simina Șerban – consultant in aromaterapie.

seminar-aromaterapie

Teme abordate: puterea vindecatoare a uleiurilor esentiale,  efectul uleiurilor esentiale in mancare, echilibrul propriu fiecarei familii prin aromaterapie și nutritie sanatoasa, cum atingem un stil de viata authentic, cum ne mentinem casa curata, frumos mirositoare și fara chimicale, cum putem sprijini sanatatea copilului – armonie intre minte și corp. Taxa de participare este de 5 lei. 

Intrucat numarul de locuri este limitat, va rugam sa va inscrieti fie pe email la adresacontact@centrulechilibrium.ro , fie la numarul de telefon 0727-566-571 (Ina Lupu).

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *