Un nou proiect, marca Amelia Prostean

Artistul plastic mediesean, Amelia Prostean propune clujenilor un proiect nou, spatiu de arta contemporana la EBS ROMANIA. Odata cu inaugurarea oficiala a noului sediu EBS Tower din Cluj-Napoca, a luat viata un proiect drag mediesencei noastre.

EBS Romania_3

”Am pus pe picioare un proiect fusion in spatiul IT, pentru a sustine mediul artistic romanesc si a pune la dispozitia angajatilor un cadru optim de munca si relaxare. Conceptul face posibila convergenta artei cu businessul si reprezinta unul dintre cele mai relevante exemple de conversie a unui mediu de conceptie tehnica intr-un spatiu dedicat artei si creativitatii. Este un prim pas in atingerea unor obiective ambitioase, precum consolidarea comunitatii artistice romanesti si facilitarea accesului artistilor la spatii de creare si de difuzare a artei vizuale” spune Amelia.

Au expus urmatorii: Luciana Apetroae, Lucian Harbada, Eniko Kalman, Roxana Pop, Amelia Prostean, Dana Tole, Bocksay Gyopar, Claudia Calini, Florentina Chirita, Elisabeta Iovanescu, Kuti Maria, Magyari Annamaria, Andra Moldovan, Eliza Stanciu.

Partner: EBS Romania – an NTT Data Company, Universitatea de Arte, Cluj-Napoca.

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *