Asociatia Job in Sibiu – “1 iunie- o jucarie, un copil fericit”

Membrii Asociatiei Job in Sibiu au strans 1.595 de lei  in urma campaniei 1 iunie – o jucarie, un copil fericit, derulata prin intermediul platformei www.galantom.ro . Cu fondurile adunate, s-au achizitionat jucarii pentru fiecare copil (papusi, case de papusi, agrafe, cordelute, seturi handmade, bratari elastice, dinozauri si tractoare) si toate cele necesare unei petreceri de neuitat: fructe, legume, ingrediente pentru sandwisch-uri, dulciuri, sucuri, pahare, farfurii, coifuri cu desene animate, baloane simple si baloane de sapun cu fluierice. De asemenea, pentru dotarea scolii, s-au achitionat o orga, 2 mingi si cateva puzzle-uri.

Campanie Zlagna_1

“1 iunie 2016, o amintire de neuitat nu doar pentru scolarii din Zlagna, ci chiar si pentru mine, colegii mei si pentru toti cei care ne-au insotit in aceasta aventura. Am fost profund impresionata de gestul copiilor, care m-au intampinat cu buchete de flori si felicitari confectionate de ei. Multumesc tuturor celor care au sustinut campania 1 iunie – o jucarie, un copil., a declarat Bianca Staicu, presedinta Asociatiei Job in Sibiu.

Zambetul de pe fetele copiilor mi-a adus cea mai mare bucurie! Sunt fericita sa fac parte dintr-un proiect initiat cu multa dragoste, de oameni minunati, impreuna cu care deja am legat prietenii ce se vor materializa si in alte actiuni pentru copiii de la Zlagna. Le multumesc copiilor pentru ca au impartasit cu mine asemenea momente unice, incarcate de emotie, dar si de voie buna.”, spune Raluca Amariei, unul dintre fundraiseri.

Una dintre mamele a doi scolari spune, despre copii, ca “au venit foarte fericiti si le place de dumneavoastra enorm. Jucariile le-au asezat in camera lor. Vor sa le pastreze ca amintire.”

Campanie Zlagna_2

Invatatoarea scolii din Zlagna, Angela Porime, a fost foarte uimita de gestul Biancai, aceasta declarand ca “M-a surpins cand am aflat ca Bianca isi doneaza ziua de nastere, interesant concept! Este cu adevarat un gest nobil sa oferi fericire unor copilasi prin propria ta zi de nastere. Am avut o petrecere frumoasa, unica, toti copiii s-au distrat si au primit cadouri. Multumesc, Bianca!”

Campania de stragnere a fondurilor s-a desfasurat in perioada 25-31 mai, pe www.galantom.ro . In tot acest timp, doritorii au contribuit la o zi de neuitat, donand pentru ziua Biancai Staicu, dar in fapt pentru Ziua Copiilor din Zlagna.

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *