Axenia Olga Dobrescu, expozitie personala la Medias

Duminica, 15 mai a.c., la Galeria Centrului Cultural German “Casa Schuller” Medias, a avut loc vernisajul expozitiei de pictura „Fereastra catre suflet” a studentei la arhitectura Axenia Olga Dobrescu. Autoarea lucrarilor studiaza la Facultatea de Arhitectura “G. M. Cantacuzino” din Iasi.

Axenia-Olga-Dobrescu_1

Desi a participat la diferite concursuri nationale si internationale de pictura inca din copilarie, pentru tanara artista pictura reprezinta o pasiune relativ recenta, fiind atat o modalitate placuta de petrecere a timpului liber, cat si o forma de exprimare. Astfel, temele abordate sunt variate, lucrarile sale redand diferite stari de spirit. Marea majoritate a picturilor ce vor putea fi vazute la Medias sunt realizate in ultimul an.

Axenia-Olga-Dobrescu_3

Prezenta tinerei artiste la Medias reprezinta o oportunitate de expunere si de afirmare in aria artelor plastice, domeniu diferit, insa apropiat studiilor sale universitare. De asemenea, pentru medieseni, este o ocazie de a vizita o expozitie cu o tematica si un stil deosebite. Astazi este ultima zi in care expozitia poate fi vizitata.

Axenia-Olga-Dobrescu_2

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *