La Medias, azi: ANTISOCIAL

Teatrul National Radu Stanca din Sibiu prezinta astazi, la Sala Traube Medias, piesa “ANTISOCIAL”, de Bogdan Georgescu, pusa in scena de tinerii actori din Sibiu.

Foto-TNRS_Antisocial_Adrian-Bulboaca

”Antisocial” porneste de la cazul recent al elevilor de la un prestigios liceu din Cluj, care distribuiau meme-uri (fotografii„comentate“) despre profesorii lor intr-un grup inchis pe Facebook si care, dupa infiltrarea unui profesor in grup, s-au trezit sanctionati de catre conducerea liceului, in unele cazuri, chiar cu transferul la alte unitati de invatamint, pentru lipsa de respect si intinarea imaginii scolii.

Asadar, “Antisocial” porneste de la un incident, la scara sociala, minor. Un fapt absolut irelevant in sine. Ceea ce el a generat, insa, la nivelul comunitatii ad-hoc a liceului clujean a fost un adevarat cutremur, iar spectacolul arata cat de fragila si ipocrita e infrastructura sociala pe care ar trebui sa ne bazam.

Spectacolul, organizat de Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias, va incepe la ora 18 si nu este recomandat tinerilor sub 15 ani. Durata aproximativa: o ora. Pret bilet: 5 lei. Biletele se gasesc la Sala Traube Medias.

21 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *