Formatia Zmei3 canta la TIFF

Formatia Formatia Zmei3, din care face parte si medieseanca Paula Turcas, va sustine un concert la Cluj Napoca. Concertul este in cadrul Trasilvania International Film Festival, joi, 2 Iunie, 2016, ora 22:00, la Casa TIFF. Pretul unui bilet este de 15 lei. Este primul concert in Romania, dupa lansarea noului album. Concertul de lansare, in Germania este programat pentru data de 28 mai a.c..

Zmei3 este formatia de romani din Berlin care a creat un nou stil: Rough Romanian Soul. Zmei3 inseamna Paula Turcas – voce, Oli Bott – vibrafon, si Mihai Victor Iliescu – chitara, voce.

zmei3

Primul lor album a fost produs de renumitul producator american Ian Brennan, castigator al premiului Grammy pentru un proiect cu legendara formatie rock tuarega Tinariwen din Algeria.

Albumul Rough Romanian Soul a fost inregistrat in Romania, mixat in Franta si masterizat in California, in urma unei campanii de crowdfunding de succes de pe Kickstarter, sustinuta de fanii din Romania, SUA, Canada, Germania, Franta, Australia, Noua Zeelanda si din intreaga lume.

Zmeitrei-Ian-Brennan
Zmei3 in Romania, impreuna cu producatorul Ian Brennan.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *