Modalitati de cazare la UNTOLD Festival 2016

Organizatorii UNTOLD Festival anunta locurile de cazare disponibile pentru editia 2016. Cei care vor sa participe la festival au posibilitatea sa se cazeze in caminele studentesti sau in Campingul Untold.

Cazare  UNTOLD2016

La CAMPUSUL UNTOLD, fanii vor avea posibilitatea sa se cazeze in camere cu patru paturi in caminele universitare Hasdeu si Observator din oras. Camerele de camin vor avea paza pe tot parcursul sederii si receptie non-stop.
• Basic Room/ 350 de lei/ persoana / 4 zile de festival (baie comuna)
• Confort Room/ 425 de lei/ persoana / 4 zile de festival (baie proprie)

Corturi neconventionale gata echipate, cabane dotate modern si chiar casute de lux toate sunt pregatite pentru festivalierii din intreaga lume care vin in vara la cel mai bun festival din Europa, UNTOLD. Atmosfera unica a festivalului va fi completata si de experiente inedite in campingul UNTOLD. Tinerii vor avea de ales intre mai multe posibilitati de cazare pentru cea mai tare petrecere din 2016. Pe lânga hotelurile si pensiunile din oras, in acest an sunt din nou puse la dispozitie pâna la 25.000 de locuri in campingul care va fi amenajat in Livada Palocsay. Zona va fi pazita 24 din 24 de ore si va avea facilitati precum: dusuri, toalete, apa curenta, foodcourt, statie de reincarcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare si activitati tematice pe timp de zi.

Optiunile de cazare sunt:
• Cort Propriu / 90 de lei / 1 persoana
• Regular Tent / 350 de lei / 2 persoane (cortul ramâne cadou)
• Tipi Tent / 440 de lei / 1 persoana
• Tipi Tents/ 800 de lei / 2 persoane
• Tipi Tents / 1600 de lei / 4 persoane
• Untold Summer Lodge / 2200 de lei / 2 persoane
• Untold Hut / 2500 de lei / 2/4 persoane
Mai multe informatii despre facilitatile fiecarei optiuni de cazare gasiti pe http://untold.com/#booking

Pe langa variantele oficiale puse la dispozitie, organizatorii invita clujenii sa arate ca locuiesc in cel mai prietenos oras din Europa si sa posteze optiunile lor de gazduire in evenimentul de facebook ”Cazare at UNTOLD 2016” si sectiunea Bedfinder, disponibila incepând din 10 mai pe siteul www.untold.com.

5 comentarii


  1. Închiriez apartament de 2camere pentru 6pers pret800€

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *