Bursele Bachmann Romania

Bachmann Romania premiaza rezultatele exceptionale la invatatura. Campania “Inima ta e aici” transmite intregii comunitati mediesene ca Bachmann este o companie care ofera  un loc de munca stabil, seriozitate si grija.  Prin aceasta campanie Bachmann recunoaste si recompenseaza performanta si loialitatea angajatilor sai.

burse Bachmann

Bachmann lanseaza un program de burse de studii pentru elevii claselor  I-XII care au obtinut rezultate exceptionale la invatatura. La concurs au participat 47 de elevi, cu varste cuprinse intre  7 si 18 ani. Douazeci si doi  dintre aceastia vor primi burse in valoare totala de 27.000 lei.

 Festivitatea de premiere are loc, sambata, 7 mai a.c., de la ora 16.00, la Gradina de Vara Traube. Toti cei invitati se vor bucura de un spectacol, concursuri si multe alte surprize.

Bursele sunt impartite in  doua categorii:

  • Categoria I – burse acordate elevilor din clasele I-IV in baza calificativelor obtinute, in valoare de 1.000 de lei fiecare;
  • Categoria II  – burse acordate elevilor din clasele V-XII in baza mediei generale obtinute, in valoare de 1.600 de lei fiecare.

“Prin programul lansat de curand intentionam sa rasplatim fidelitatea și dedicarea angajatilor noștri. Am decis ca in prima faza sa pornim de la copii pentru ca ei reprezinta de fapt inima noastra. Bachmann rasplatește performanta si, de aceea, am ales sa sustinem și sa motivam prin aceste burse de studiu pe cei mai buni dintre ei. Este doar inceputul, campania noastra este in derulare și urmeaza noi proiecte dedicate oamenilor care pun umarul la succesul Bachmann in Romania” , a declarat Mihai Matei, Director General Bachmann Romania S.R.L.

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *