Alexandru Molico scrie pentru “Lectii de viata”

Scenaristul mediesean Alexandru Molico scrie pentru “Lectii de viata”. Proiectul “Lectii de viata”, difuzat de ProTV si ajuns deja la sezonul trei, le va arata romanilor povesti cel putin interesante, pline de emotii, tradare, suspiciune, dezamagire, iubire, pasiune si multe altele. Fiecare emisiune trateaza un subiect tensionat, care, de obicei, se petrece in spatele usilor inchise ale caselor, in incercarea de a pastra cat mai ascunse secretele rusinoase descoperite in familii.

Alex Molico

Intre timp, Alexandru Molico pregateste, si in acest an, o piesa de teatru pentru „Carnavalul Medieval” de la Castelul Corvinilor. Dupa trilogia „Iancu de Hunedoara”, in care, pe durata a trei spectacole – „Umbre si Eroi la Castelul Corvinilor”, „Legenda Inelului”, „Credinta si Sange” – medieseanul a evocat personalitatea marelui comandant militar si marelui geniu politic, Ioan Huniade, in 2014, impreuna cu regizorul Stefan Dumitrascu, Alex a readus in atentia noastra un erou unificator cu vocatie europeana: Mihai Viteazul.

Despre film, teatru scenariu si fotbal am discutat cu Alex, in anul 2014, in direct la Radio Ring. Interviul il poti revedea aici.

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *