Viitorii soferi, examinati la Medias

Prefectul Ovidiu Sitterli va sustine, miercuri, 2 martie a.c., de la ora 10,00, o conferinta de presa la Primaria Medias. Principalul subiect al conferintei este infiintarea, prin Ordinul Prefectului nr. 71/29.02.2016, a Centrului local de examinare a candidatilor in vederea obtinerii permisului de conducere, in municipiul Medias. Potrivit acestui Ordin, centrul va functiona incepand cu data de 4 aprilie a.c., in imobilul situat pe Aleea Comandor Dimitrie Moraru nr. 17.

scoala-de-soferi

Centrul local de examinare a candidatilor in vederea obtinerii permisului de conducere din Medias va deservi cetatenii din zona de nord a judetului Sibiu, respectiv: municipiul Medias, orasele Dumbraveni si Copsa Mica si comunele Seica Mica, Seica Mare, Micasasa, Axente Sever, Mosna, Darlos, Bazna, Blajel, Brateiu, Biertan, Atel, Alma, Hoghilag, Laslea, Tirnava si Valea Viilor.

In aceeasi conferinta de presa va fi abordat si subiectul amenajarii unui nou spatiu pentru substatia Serviciului Judetean de Ambulanta Sibiu din municipiul Medias. La intalnirea cu presa va fi prezent si managerul general al Serviciului Judetean de Ambulanta Sibiu, dr. Felicia Alina Tarnauceanu.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *