ARMIN van BUUREN revine la Untold

Cel mai cunoscut si dorit DJ al lumii, ARMIN van BUUREN, revine pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD si se alatura lui TIESTO, HARDWELL si AFROJACK, in lista regilor genului electronic-dance-music, artisti ce vor fi prezenti in aceasta vara la Cluj.

ARMINvanBUUREN_UNTOLD2016

ARMIN van BUUREN isi pastreaza promisiunea facuta la prima editie UNTOLD, in fata a 70.000 de oameni, de a se intoarce pe scena celui mai asteptat festival din Romania. A fost atat de impresionat de publicul UNTOLD, incat, la editia din 2015, ARMIN van BUUREN a stat pe scena peste trei ore, depasind cu aproape doua ore programul stabilit. Caldura cu care a fost primit de catre fanii sai l-a sensibilizat atat de tare pe artist, incat la finalul show-ului a fost vizibil acaparat de emotii.

Peste 40.000 de fani l-au votat si l-au dorit pe ARMIN van BUUREN din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc in topul preferintelor, iar dorinta lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului in Romania devine realitate. De altfel, artistul olandez a fost desemnat de cinci ori cel mai bun DJ al lumii de catre revista DJ MAGAZINE.

ARMIN VAN BUUREN promite ca va aduce pe scena UNTOLD un show incredibil, care face parte din turneul mondial de promovare a noului sau album EMBRACE, turneu ce va debuta in luna mai la Amsterdam.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *