Italienii au primit cu entuziasm spectacolul „Din copilaria mea”

Italienii au primit cu entuziasm spectacolul muzical „Din copilaria mea” prezentat de actorii Teatrului GONG si trupa Riff.

1. Sala

Dai tempi de la mia infanzia…, varianta in limba italiana a spectacolului, a fost  prezentata in perioada 31 ianuarie – 4 februarie a.c., la cea de-a VII –a editie a International Kids Carnevale, o sectiune importanta a Carnavalului de la Venetia. Patru reprezentatii pe scena festivalului primite cu entuziasm de publicul spectator si apreciate la cel mai inalt nivel de organizatorii evenimentului.

Din copilaria mea … este un spectacol muzical, cele zece cantece compuse de Florin Grigoras si interpretate live de formatia RIFF, creaza momente dinamice, interactive, spectatorii, copii si parinti, sunt prinsi in balansul ritmului si canta cu mare placere refrenele antrenante.

Papusile, reprezentand personajele povestirii, sunt ca de obicei atractia principala. Copiii sunt vrajiti de marionete, farmecul acestora este amplificat de manuirea ingeniosa si de jocul actritelor Mihaela Grigoras si Monica Baldea.   

7. Carnaval

Un spectacol educativ, spectatorii sunt indemnati sa aprecieze priteniea, cinstea, lucrurile facute cu chibzuinta, scoala, muzica de calitate si nu in ultimul rand prestatia artistica.  In cadrul spectacolului  sunt transpuse pe scena momentele din viata de zi cu zi a unor prieteni, colegi de scoala: o plimbare pe role, vacanta de iarna, o vizita la un post de radio care transmite muzica pentru copii, scoala, invatatura. Nu lipseste suspansul, apar personaje misterioase, ciudate … dar totul se rezolva in evenimentul anului: CARNAVALUL

Spectacolul Din copilaria mea … este o coproductie realizata de Asociatia CULTURAL Act Sibiu si Teatrul pentru Copii si Tineret GONG Sibiu.

 

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *