Proiect: Realizarea Strategiei pentru Dezvoltare Teritoriului Podisul Mediasului

Asociatia Grupul de Actiune Locala Podisul Mediasului a prezentat miercuri, 27 ianuarie a.c., la Dumbraveni, activitatile proiectului ”Realizarea Strategiei pentru Dezvoltarea Teritoriului Podisul Mediasului”, proiect ce va fi implementat in perioada ianuarie – aprilie 2016.

poza_proiect_GALPentru realizarea analizei diagnostic care sa reflecte nevoile reale ale comunitatilor, GALPM propune o serie de activitati prin care toti cei interesati sa isi poata aduce aportul la realizarea strategiei. Se vor organiza intalniri publice, grupuri de lucru tematice, cu temele: patrimoniu cultural, turism, agricultura si produse locale. Se vor intocmi formulare de identificare a nevoilor la nivel local, solicitate autoritatilor locale din teritoriu.
Strategia va fi depusa pentru finantare la Ministerul Agriculturii, iar aprobarea acesteia va deschide oportunitatea finantarii de noi proiecte in teritoriul GALPM, in perioada 2016-2020.
Pentru mai multe informatii privind implementarea proiectului, consultati periodic site-ul www.galpm.ro si pagina de facebook a asociatiei GAL Podisul Mediasului.

Proiectul „Realizarea Strategiei pentru Dezvoltare Teritoriului Podisul Mediasului” este finantat prin “Programul Național de Dezvoltare Rurala 2014-2020”, Domeniul de Intervenție 6B, Masura 19 LEADER, Sub-masura 19.1 – „Sprijin pregatitor pentru realizarea strategiilor de dezvoltare locala”.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *