Anunt umanitar: Hai sa-l ajutam pe Ghita Barna!

Un mediesean are nevoie de ajutorul comunitatii. Gheorghe Barna, fostul mecanic de intretinere al Liceului St. L. Roth, a suferit doua interventii pe creier si are nevoie de ajutorul mediesenilor.

Gheorghe Barna

“Cu o saptamana inainte de a se incheia contractul de munca, in data de 23 Octombrie. 2015 domnul Barna fiind la munca in strainatate a suferit un accident vascular cerebral. A suferit doua interventii pe creier, momentan fiind internat intr-un spital pentru recuperare, neobservandu-se momentan imbunatatiri rapide. Astfel, omul cu zambetul pe buze, copilaros, pe care toti l-am cunoscut, are nevoie de ajutorul nostru in aceste clipe grele.

Problemele incep sa apara iar dl. Barna neavand o asigurare medicala in Germania, la momentul de fata nu se stie cine va suporta cheltuielile pentru aceste interventii medicale, fie aceste sume sunt suportate de catre Casa Nationala de Sanatate sau de catre familie.

Pe langa aceste costuri, in data de 25.Decembrie.2015, doctorii au informat ca dl. Barna momentul de fata nu prezinta imbunatatiri ale starii de sanatate, in termen de 5 saptamani, acesta o sa fie externat urmand a fi adus acasa si internat intr-un spital de specialitate pentru recuperare. Costurile de transport se ridica undeva la 5000 de euro, incluzand o ambulanta specializata insotita de un doctor, un asistent si doi soferi.

La momentul de fata, incercam sa strangem o suma cat mai mare pentru a-l ajuta atat pe el cat si pe familia acestuia in aceste momente grele. Pentru persoanele care doresc si au posibilitatea sa doneze au fost deschise doua conturi la OTP BANK pe numele sotiei BARNA MARIA:

IN RON: RO42 OTPV 2400 0061 4682 RO01

IN EURO: RO96 OTPV 2400 0061 4682 EU01

SWIFT – BIC: OTPV ROBU

Orice suma conteaza ! Cerem ajutorul pentru ca suntem nevoiti ! Multumim anticipat tuturor celor care vor si pot sa ajute !”, anunta pe facebook  apropiatii domnului Barna.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *