AFROJACK si HARDWELL, pe scena Untold Festival

Dupa legendarul Tiesto, AFROJACK, castigator al unui Premiu Grammy, si HARDWELL, headliner la cele mai mari festivaluri din lume, completeaza lista celor cinci regi ai genului electronic-dance-music care vor ajunge anul acesta la Cluj-Napoca, la cea de-a doua editie a Festivalului UNTOLD. Fanii UNTOLD sunt cei care i-au incoronat si i-au pus pe lista celor mai doriti artisti pentru cele patru zile de festival din acest an.

Afrojack_Hardwell_Tiesto_UNTOLD2016
Nick van de Wall, cunoscut dupa numele sau de scena AFROJACK, are 29 de ani si vine pentru prima data in Romania. Artistul olandez este producator muzical, dar si DJ. Mai mult, acesta este castigator al unui Premiu Grammy. AFROJACK este cunoscut si pentru colaborarile cu renumiti artisti internationali, cum ar fi David Guetta, Sia, Nicky Minaj, Pitbull, rapperul Ne-Yo si Beyonce.

HARDWELL, pe numele sau real Robbert van de Corput, este mereu printre headlineri la cele mai mari festivaluri din lume. HARDWELL a fost desemnat, in anii 2013 si 2014, de revista DJ Magazine, locul 1 in lume, iar la cei 28 de ani a colaborat cu Tiesto si rapperul Jason Derulo. Recent, DJ-ul olandez a anuntat pe pagina lui oficiala ca a incheiat un proiect muzical alaturi de AFROJACK. Cand doi dintre cei mai buni DJ ai lumii isi unesc imaginatia, nu poate sa iasa decat un hit. Piesa ”Hollywood” va fi lansata in curand, iar la vara o veti putea auzi live pe scena UNTOLD.

La trei luni de la punerea in vanzare a abonamentelor, 26.000 au fost deja cumparate de fanii UNTOLD. Pana pe 31 ianuarie a.c., de pe site-ul www.untoldfestival.com mai pot fi achizitionate abonamente la pretul de 300 lei + taxe, in limita totala a 5.000 de bucati. Odata cu epuizarea lor, se va trece la un alt prag de pret. Ulterior, vor fi disponibile si bilete de o zi, insa numarul lor va fi limitat.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *