Recomand participarea la Mastering The Music Business

Mircea Hodarnau 2014

Incet, dar sigur industria muzicala romaneasca incepe sa iasa din anonimat. Chiar daca, in urma cu ceva ani, spectacolele de tip “susa” erau preponderente, acum artistii sunt mai atenti cu cine apar pe afis. Rolul agentului este luat mult mai mult in serios, iar odata cu aparitia internetului promovarea a trecut la un alt nivel.  Fiecare factor trebuie luat in calcul pentru ca artistul sa aiba o cariera ascendenta, motiv pentru care atat el, cat si agentul trebuie sa fie la zi cu ce este nou in bransa.

prima-conferinta-dedicata-industriei-muzicale-din-romania-600x150

Personal, am participat la cateva initiative pozitive de promovare a business-ului muzical, iar acum, la inceput de 2016,  am placerea sa iti recomand un alt eveniment pe care nu trebuie sa il ratezi, daca esti implicat in showbiz.

In perioada 16 – 17 februarie a.c., la Hanul Gabroveni din Bucuresti, are loc prima conferinta internationala dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania. Mastering The Music Business propune o serie de vorbitori din industria muzicala si industrii conexe, cu teme ce vor pune accent special pe online.

Evenimentul este organizat de Star Management si aduce speakeri de talie internationala si locala, de la care cu siguranta ai ceva de invatat, incepand de la promovare, copywrite, streaming sau productie muzicala. Pentru alte detalii urmareste site-ul evenimentului.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *