Marius Matache lanseaza azi piesa “In visul meu”

Prietenul Marius Matache incepe anul 2016 in forta. Make isi lanseza in aceasta seara primul single de la albumul “Alchimie”. Lansarea piesei “In visul meu” va avea loc la ora 17, in studioul colegilor de la RFI. Maine voi prezenta si eu piesa in cadrul emisiunii “Ring Hit”.

Marius Matache si Mircea Hodarnau

“2016 a sosit, primul single pregatit! Am zis sa incep anul in forta si, pentru ca am povestit un an de zile despre noul album, Alchimie, m-am gandit ca ar fi timpul sa arat celor care ma asculta si ma sustin ca nu e o poveste. Asa ca, sprijinit de maestrul butoanelor, domnul Victor Panfilov, caruia ii multumesc pentru tot sprijinul, am pregatit primul single de pe album.

Am emotii, recunosc. Albumul acesta e foarte diferit de primul si sper sa va placa. Noua ni se pare ca suna foarte bine, dar voi sunteti cei care veti decide daca am facut ceva bun sau nu. Iar vineri, 8 ianuarie a.c., e primul test”, scrie Marius Matache pe blogul sau.

Piesa este compusa pe versurile poetului Sorin Poclitaru, ca de altfel intreg albumul ce urmeaza sa apara. Inregistrarile au fost realizate in studioul Real Sound&Vision, alaturi de Victor Panfilov. La realizarea lui au mai contribuit Vlady Sateanu (bas), Cristian Mihai (nai, voce), Vladimir Sergheev (tobe), Lyuben Gordievski (pian).

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *